LA GRAN DIVERSITAT

DE SERVEIS QUE OFERIM AL TALLER:


__________________________________________

MOTORCAT

BATERIES
La bateria del vehicle és imprescindible, ja que proporciona l’energia elèctrica al motor. De manera que el seu manteniment i revisió és un requisit indispensable per garantir el seu correcte funcionament i per evitar les avaries de l’automòbil.

ESMORTEÏDORS
Aquests faciliten el contacte correcte entre els pneumàtics i el terreny. A MotorCat oferim un servei periòdic de verificació i/o substitució d’esmorteïdors depenent de les necessitats del seu vehicle.

FRENS
Són condicionants de la seguretat en la conducció, tanmateix, aquests tenen una vida limitada. Per això, a MotorCat garantim la seva inspecció detallada i si ho requereix, el seu canvi.

NETEJA INJECCIÓ
La funció del injector es introduir una determinada quantitat de combustible a la càmera de combustió, distribuint-lo de manera homogènia. La seva comprovació periòdica garanteix un estalvi de consum i un bon funcionament del motor.

OLI I FILTRES
Per tal d’evitar el desgast de les peces, aquestes s’han de lubricar amb oli preservant el motor de futures avaries i tenir un bon funcionament, estant directament relacionat amb la purificació dels fluïts del vehicle. A MotorCat revisem els diferents filtres: d’aire, d’oli, de combustible i de partícules.

PNEUMÀTICS
L’ inspecció dels pneumàtics inclou:
- Control de l’estat per assegurar un estalvi de carburant i una correcta maniobrabilitat.
- Equilibrat de les quatre rodes, aconseguint confort en la conducció, evitant avaries i conservant les prestacions dels pneumàtics.
- Reparació, en cas de que els resultats de la revisió siguin desfavorables.

PRE-ITV
L’objectiu d’aquest servei és garantir la màxima tranquil·litat abans de passar la Inspecció Tècnica de Vehicles. Les probes realitzades a l’automòbil són les següents:
- Condicionament exterior.
- Examen visual de la carrosseria.
- Estat de senyalització.
- Reconeixement de l’enllumenat.
- Eficàcia dels frens.
- Funcionament del sistema de direcció.
- Situació dels eixos i suspensió.
- Estat del bastidor, motor i transmissió.

TUBS D'ESCAPAMENT
El control anual d’aquests garanteix les millors condicions del sistema i la prevenció d’averies prematures al vehicle.

Descarregar Catàleg